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Státní tiskárna cenin, s. p. 
Růžová 943/6, Nové Město, 110 00 Praha 1 Czech Republic 
Represented by: Tomáš Hebelka, MSc, CEO 

(hereinafter referred to as „Contracting Authority“) 

 

EXPLANATION OF TENDER CONDITIONS III. 

The Contracting Authority of the small – scale public contract „Supply and service of the 
laser engraving personalization machine // Dodávka a servis malého personalizačního 

stroje“ being awarded pursuant to Section § 27 of Act No. 134/2016 Coll., On Public 
Pprocurement, as amended (hereinafter referred to as “Act”), hereby explains  the tender 
conditions. 

 

 

 

Not relevant. 

 

Question No. 1: Answer to the question No. 1: 

I would kindly ask you to confirm 
that for the above mentioned 
tender it is NOT required to 
submit a signed Draft Contract 
(Annex 1). We understand that 
there are a lot of green 
highlighted fields in the Draft 
Contract that must be completed 
before the official contract may 
be signed. 

According to the tender conditions, the draft contract 
must be submitted directly in the supplier's tender and 
filled in the yellow parts. 

According to the tender conditions, the draft contract 
does not have to be signed. The supplier by submission 
of the tender through an electronic instrument confirms 
that the tender has been submitted by the person 
authorized to undertake such acts and by submission of 
the tender the participant at the same time also agrees 
with the tender conditions stipulated by the Contracting 
Authority and the law. 

Green parts in the contract shall be completed in 
compliance with the tender of the supplier by the 
Contracting Authority before the final contract conclusion 
only with the winner of the public contract, ie. there will 
be prepared a new clean version of the contract to be 
signed by both parties.  

Annexes: 
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The Contracting Authority does not consider this explanation as alteration or supplementation 
of the tender documentation whose nature would demand extension of the time limit for the 
tender submission in accordance with Sec. 99 (2) of the Act, since the Contracting Authority 
does not alter the tender conditions. 

 

 
Processed by: Mgr. Zuzana Drahokoupil Šenoldová 
Published via the electronic tool EZAK 
In Prague, dated as per the electronic signature 

 

 

 

 

 

 

________________________________ 
Mgr. Zuzana Drahokoupil Šenoldová 
Head of Public Procurement 
for the Contracting Authority 
Státní tiskárna cenin, s. p. 
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