Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Formulář navazuje na/opravuje formulář: E01: Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Na formulář navazují (popř. ho opravují) formuláře:



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: „Rekonstrukce a prodloužení sběrače B do Radvanic“
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je sanace a prodloužení kanalizačního sběrače B jednotné stokové sítě města Ostravy na území městských obvodů Slezské Ostravy, Radvanice a Bartovice. Sběrač B bude odvádět splaškové a zčásti dešťové odpadní vody na ČSOV Muglinov, které jsou odtud přečerpány do stokového systému sběrače A na levém břehu řeky Ostravice, který zajistí transport odpadních vod na ÚČOV města Ostravy. Ostatní dešťové vody budou odlehčeny v jednotlivých odlehčovacích komorách do vodních toků Lučina a Ostravice.
Činnosti budou prováděny dle projektové dokumentace pro provádění stavby, zak. č. 2765/DPS-2015 zpracované společností KONEKO, spol. s r.o., se sídlem Výstavní 2224/8, Mariánské Hory, 709 00 Ostrava na stavbě „Prodloužení sběrače B do Radvanic“, realizované v rámci projektu „Sanace a rekonstrukce kanalizace na území negativně ovlivněném hornickou činností na katastru města Ostravy.
Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž činnost prováděná hornickým způsobem, zejména ražba štoly kanalizačního sběrače, protlaky a další dle projektové dokumentace. Štola kanalizačního sběrače je navržena v uzavřeném obloukovém profilu s definitivním světlým geometrickým rozměrem o výšce 1,9 m a šířce 2,66 m. Ostění štoly realizované v obloukové uzavřené výztuži, s rovnou počvou.
Součástí předmětu veřejné zakázky je i aktualizace materiálu "Vyhodnocení atmogeochemického průzkumu a návrh bezpečnostních opatření" (zpracovatel Geoengineering spol. s r.o., arch. č. G-3903-1/1), 12/2003, včetně návrhu bezpečnostních opatření.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Letenská 15
118 10 Praha 1
Kontakt:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 10.04.2017 10:00
Počátek běhu lhůt: 30.09.2016 00:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: