Veřejná zakázka: Část A - Komunikace Štěpánov – Kostomlaty

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 1738
Jedná se o část veřejné zakázky: Obnovení komunikačního spojení přes Radovesickou výsypku - Část A Komunikace Štěpánov - Kostomlaty, Část B Komunikace Razice - Kostomlaty

Název a popis předmětu

  • Název: Část A - Komunikace Štěpánov – Kostomlaty

Stručný popis předmětu:
Dopravní část

V rámci této projektové dokumentace je navržena komunikace, propojující stávající silnici III/25815 v místě vzdáleném cca 1,0 km od obce Štěpánov s nově budovanou komunikací Bílina – Kostomlaty. Navržená komunikace je vedena v celé trase prostorem Radovesické výsypky, její parametry odpovídají kategorii silnice III. třídy S 7,5/50 v pahorkovitém území, délka je 2 890,565 m. Součástí objektu je též úprava části stávající silnice III/25815 v místě napojení na novou komunikaci (styková křižovatka tvaru T) a z toho plynoucí nutnost nového napojení lesní cest.
Při návrhu řešení byly použity návrhové prvky odpovídající silnice III. třídy v pahorkovitém až horském území v kategorii S 7,5 na návrhovou rychlost 50 km/h. Konstrukce vozovky je navržena v celkové tloušťce 570 mm. Návrhová úroveň porušení vozovky je D1.

Konstrukce vozovky :
Asfaltový beton pro obrusnou vrstvu ACO 11 + 40 mm
Postřik spojovací asf. PSA (0,5 kg/m2)
Asfaltový beton pro ložní vrstvu ACL 16 + 60 mm
Postřik spojovací asf. PSA (0,5 kg/m2)
Asfaltový beton pro podkladní vrstvu ACP 16 + 50 mm
Postřik spojovací asf. PSA (0,5 kg/m2)
Mechanicky zpevněné kamenivo MZK 170 mm
Štěrkodrť ŠD (0-63) 250 mm
Celkem 570 mm

Odvodnění komunikace je zajištěno příkopy, které budou (po přehutnění) zpevněny vegetačními tvárnicemi. Pro převedení vody pod komunikací budou zřízeny propustky ze železobetonových trub.
Pro svislé dopravní značení budou použity značky schválené Ministerstvem dopravy a spojů kvality 1. a 2.třídy. Vodorovné dopravní značení, které zahrnuje podélné čáry a vodicí proužky, bude provedeno stříkanou barvou.


Předpokládaná hodnota

  • neuvedena

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky