Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování pravidelné dodávky hotových jídel pro zaměstnance zadavatele za podmínek stanovených vyhláškou Ministerstva zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „vyhláška“), jakož to obecně závazným právním předpisem v požadovaném rozsahu.
Provozovatel je povinen ze zdravotního i ekonomického hlediska využívat při přípravě hotových jídel sezónní zeleniny a ovoce, maximálně využívat čerstvých surovin při přípravě jídel a v minimálním rozsahu využívat instantních náhražek, dochucovadel, jako např. polévkové bujóny atd.
Předpokládaný počet odebraných hotových jídel za 1 kalendářní rok je cca 50 000 porcí.
Všechna hotová jídla budou dodána zadavateli na místo plnění v tzv. gastronádobách.
Výdej hotových jídel není předmětem této veřejné zakázky.
Hotové jídlo bude dodáváno v následující skladbě:
• Polévka – 1 druh/pracovní den.
• Hlavní jídlo včetně přílohy - 4 druhy/pracovní den:
a) 2 druhy masové s přílohou;
b) 1 druh bezmasé;
c) 1 druh bezmasé nebo masové s přílohou.
(dále jen „hotové jídlo“)
Podrobný popis předmětu plnění včetně způsobu objednávání a skladbu hotových jídel a jídelního lístku obsahuje návrh smlouvy o zajištění stravování dle přílohy č. 1 ZD.
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Růžová 6, čp. 943, 110 00 Praha 1